Werken bij Incluzio Rheden

Werken bij Incluzio Rheden

Wij geloven in de kracht van inwoners. Incluzio Rheden bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Dat is waar wij voor staan. Geloof jij in de kracht van samen kunnen we zoveel meer? Bekijk dan onze vacatures.

Over Incluzio Rheden

Incluzio Rheden is er voor alle mensen die vragen en problemen hebben waar zij zelf niet meer goed uitkomen.


Bij Incluzio Rheden vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen in de samenleving: jong, oud, met of zonder beperking. Daarom ondersteunen wij iedereen in Rheden en Rozendaal die daar hulp bij nodig heeft om hun leven zelf in te richten en het te kunnen leiden zoals zij het zelf willen. Dat is ons doel, dat is onze droom.  

Samen met de inwoners en partners maken wij van elk dorp in Rheden en Rozendaal een beter dorp. In Rheden, Velp en Dieren werken we lokaal met een vast informatiepunt. In alle andere plaatsen werken we met spreekuren. Inwoners kunnen bij ons terecht voor vragen op het gebied van zorg en welzijn, gezondheid, financiën, werk, jeugd en gezin. Coaches vanuit de drie dorpsteams bekijken de vragen vanuit verschillende invalshoeken, want soms is de oplossing nét op een ander terrein te vinden. Naast het bieden van ondersteuning, verwijzen we waar nodig ook door om zo voor iedereen met een passende oplossing te komen. 

Inwoners van Rheden en Rozendaal kunnen bij ons ook terecht voor basisbegeleiding, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Er liggen grote kansen om de talloze inwonersinitiatieven, verenigingen en dorps- en buurthuizen meer in te zetten voor kwetsbare inwoners. Samen met hen versterken we de sociale basis in deze gemeenten.

Wil jij ons ook helpen een bijdrage leveren aan het verbeteren van Rheden en Rozendaal? Bekijk dan snel onze vacatures.

Altijd in de buurt 

Lokaal samenwerken

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Onze buurtteammedewerkers denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Onze missie

Onze aanpak

Incluzio Rheden gelooft in de kracht van inwoners. Met onze vitale dorpsteams kunnen we heel toegankelijk en van dichtbij hulp aanbieden. We zorgen voor nieuwe ontmoetingen en verbinden inwoners. Samenwerken is hierin ons sleutelwoord. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en vooral gericht op ‘zelf doen’. Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Bewoners in hun eigen kracht zetten. Wij hechten veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid voor het zoeken naar een oplossing en geloven dat daardoor de kans op succes wordt vergroot.

Bij ons werken mensen met een brede achtergrond en veel ervaring op het gebied van zorg en welzijn, werk en inkomen, maar ook chronische ziekten. Kom jij ons team versterken?

Onderdeel van Incluzio

Incluzio is onderdeel van een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken. Incluzio gaat niet primair voor winst, maar willen wel winst maken om te bewijzen dat we gezond werken. Die winst kunnen we vervolgens herinvesteren in ons bedrijf om zo ons maatschappelijke resultaat te verbeteren. Daar profiteert de gemeente van. Daar profiteert de wijkbewoner van. Dus ook de hele buurt. Zo maken wij van elke buurt een betere buurt.

Ik wil werken bij Incluzio

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg