Werken bij Axxicom Airport Caddy Werken bij Axxicom Airport Caddy

Werken bij Axxicom Airport Caddy

Vliegensvlug passagiers met een beperking helpen? Samen zorgen voor een fijne en betrouwbare reis. Word passagiers assistent bij ons!

Over Axxicom Airportcaddy

Is het jouw passie om anderen te helpen? Kom werken bij Axxicom Airport Caddy!  

Op Schiphol is geen dag hetzelfde. Ook de bezoekers niet. Dagelijks arriveren en vertrekken er vanaf Schiphol ongeveer 1300 vluchten vol reizigers met variërende behoeften en bestemmingen. Ieder met hun eigen verhaal. Niet alleen de bezoekers zijn divers; ook je collega's. Dit alles maakt Schiphol tot een leuke, dynamische werkomgeving waar je niet alleen nodig bent, maar ook de waardering krijgt die je verdient! 

Zoef, en daar ga je

Actief op Schiphol

Bij Axxicom Airtport Caddy ga ja aan de slag bij één van Europa's drukste luchthavens. Schiphol is centraal bereikbaar met zowel het ov als met de auto. Zo mag je tijdens werktijden gratis parkeren op Schiphol én krijg je reiskostenvergoeding. Daarboven krijg je een professioneel inwerkprogramma zodat je goed weet wat jouw verantwoordelijkheden zijn en hoe de luchthaven in elkaar steekt. Een veelzijdige functie waarbij je veel in beweging bent en door jouw assistentie ook altijd veel waardering ontvangt

Goede arbeidsvoorwaarden

Alles wat je wenst en meer

Als Airport Caddy passagiersassistent wil je je natuurlijk voor de volle 100 procent focussen op de werkzaamheden. Daarom zorgen wij ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Daar hoef jij je geen enkele zorgen om te maken. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Team van 300 collega's

In een team van 300 enthousiaste collega’s per dag zorg jij ervoor dat alle passagiers op Schiphol veilig en goed begeleid worden. Dit gebeurt dag en nacht, iedere dag van de week. Het gaat vooral om passagiers met een (mobiliteits)beperking. Van aankomst op Schiphol tot aan het vliegtuig help jij deze passagiers. Met jouw goede conditie bied jij een helpende hand bij de beveiligingscheck, de douanecontrole en het tillen van de bagage. Door jouw persoonlijke zorg en aandacht ervaren alle passagiers altijd een goed begin of einde van hun reis op Schiphol. 

Onze blogs

Ontvang de nieuwste vacatures