Werken bij Trigion City 360 Werken bij Trigion City 360

Werken bij Trigion City 360

Ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een carrière met perspectief? Dan is een baan in de handhaving misschien wel iets voor jou! Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden en geven we je een kijkje in de keuken van een van onze projecten. Wil je direct de vacatures bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega’s door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat kun je zoal doen bij Trigion City 360?

Trigion City 360 detacheert handhavers, toezichthouders en fiscaal parkeercontroleur aan gemeenten. Een gemeente kan er in verschillende situaties voor kiezen om handhavers in te huren. Bijvoorbeeld wanneer zij op zoek is naar vaste medewerkers als aanvulling op haar huidige handhavingsteam. Zeker voor grote gemeentes is dit vaak een geschikte oplossing, omdat zij (in hogere mate) kampen met natuurlijk verloop of uitval van eigen personeel. Daarnaast zorgt de taakuitbreiding van handhaving ervoor dat gemeenten structureel meer mensen nodig hebben. Het feit dat zij vaak niet over een eigen wervingsapparaat beschikken, maakt het voor hen lastig om het handhavingsteam op volle sterkte te houden. In dat geval biedt Trigion City 360 haar wervingsapparaat aan om de openstaande vacatures structureel in te blijven vullen. Daarnaast zet Trigion City 360 op verschillende plekken in Nederland brug- en sluiswachters in. Als aanvulling op het eigen personeel van de opdrachtgever of wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om de volledige bediening uit handen te geven.

Zet jij je team óók op de eerste plek?

George was militair, maar koos ervoor om buitengewoon opsporingsambtenaar te worden. Waarom hij daarvoor koos en wat de leuke (en minder leuke) aspecten zijn van het vak, dat vertelt hij in de video onderaan de pagina.

Creëer jij graag je eigen kansen?

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien, in prachtige gemeenten door heel Nederland. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Wanneer je flexibiliteit toont, kun je met aanvullende opleidingen, zoals een EHBO-basiscursus of cursus agressiebeheersing, ver komen. Meer weten over ons opleidingsaanbod? Klik dan op de button hieronder.

Ben jij klaar voor een échte uitdaging?

Ben je communicatief vaardig en oplossingsgericht, beschik je over een goede conditie én ben je enthousiast geworden over een baan in de handhaving? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures!

Haal het beste uit jezelf

Doorgroeimogelijkheden

Bij City 360 ben je nooit uitgeleerd. In samenwerking met het IVON worden er vakspecialistische opleidingen en diverse cursussen aangeboden. Wanneer je flexibiliteit toont kun je met aanvullende opleidingen en cursussen ver komen. 

Dat tikt aan

Goede arbeidsvoorwaarden

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden. We zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.