Werken bij Trigion City 360 Werken bij Trigion City 360

Werken bij Trigion City 360

Ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een carrière met perspectief? Dan is een baan in de handhaving misschien wel iets voor jou! Op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden. Wil je direct de vacatures bekijken? Klik dan op de button hieronder.

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega’s door het vuur. Het team staat voor jou namelijk altijd op de eerste plaats. Je deinst niet terug voor uitdagende situaties. Daarom krijg je de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Daarbij hoort wel een flexibele houding, maar dat is voor jou vanzelfsprekend. Jij gaat voor een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap.

Wat kun je zoal doen bij Trigion City 360?

Trigion City 360 detacheert handhavers, toezichthouders en fiscaal parkeercontroleur aan gemeenten. Een gemeente kan er in verschillende situaties voor kiezen om handhavers in te huren. Bijvoorbeeld wanneer zij op zoek is naar vaste medewerkers als aanvulling op haar huidige handhavingsteam. Zeker voor grote gemeentes is dit vaak een geschikte oplossing, omdat zij (in hogere mate) kampen met natuurlijk verloop of uitval van eigen personeel. Daarnaast zorgt de taakuitbreiding van handhaving ervoor dat gemeenten structureel meer mensen nodig hebben. Het feit dat zij vaak niet over een eigen wervingsapparaat beschikken, maakt het voor hen lastig om het handhavingsteam op volle sterkte te houden. In dat geval biedt Trigion City 360 haar wervingsapparaat aan om de openstaande vacatures structureel in te blijven vullen. Daarnaast zet Trigion City 360 op verschillende plekken in Nederland brug- en sluiswachters in. Als aanvulling op het eigen personeel van de opdrachtgever of wanneer de opdrachtgever ervoor kiest om de volledige bediening uit handen te geven.

Creëer jij graag je eigen kansen?

Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien in een gemeente bij jou in de buurt. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Wanneer je flexibiliteit toont, kun je met aanvullende opleidingen, zoals een EHBO-basiscursus of cursus agressiebeheersing, ver komen. Daarnaast bieden we jou natuurlijk de mogelijkheid om de boa-opleiding te volgen. Ook Youssra startte als toezichthouder bij Trigion City 360 met als doel om handhaver te worden. Ze vertelt je hier meer over in deze video.

Ben jij klaar voor een échte uitdaging?

Ben je communicatief vaardig en oplossingsgericht, beschik je over een goede conditie én ben je enthousiast geworden over een baan in de handhaving? Bekijk hieronder dan (een aantal van) onze vacatures!