Werken bij Trigion City 360

Bij Trigion City 360 draag je zichtbaar bij aan de veiligheid en leefbaarheid in verschillende gemeenten door heel Nederland. Je werk is divers en uitdagend, maar daar deins jij niet voor terug. Kansen om door te groeien? Reken maar! Jij weet wat er moet gebeuren om de klus te klaren.Bekijk onze vacatures.

Over Trigion City 360

Bij Trigion City 360 maken wij ons hard voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. 

 

Bij Trigion City 360 krijg je de kans om jezelf te laten zien in prachtige gemeenten door heel Nederland. Steeds meer gemeenten gaan ertoe over om toezicht en handhaving geheel of deels uit te besteden. Van buitengewoon opsporingsambtenaar tot camera-observanten en van sluiswachter tot parkeercontroleur, aan de diverse mogelijkheden binnen ons bedrijf ligt het niet. Alle kennis en ervaring binnen ons bedrijf wordt ingezet om anderen te ondersteunen en te ontzorgen. 

Haal het beste uit jezelf

Doorgroeimogelijkheden

Bij City 360 ben je nooit uitgeleerd. In samenwerking met het IVON worden er vakspecialistische opleidingen en diverse cursussen aangeboden. Wanneer je flexibiliteit toont kun je met aanvullende opleidingen en cursussen ver komen. 

Dat tikt aan

Goede arbeidsvoorwaarden

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt aan te bieden. We zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt op tijd jouw salaris, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij Trigion aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast is Trigion niet beursgenoteerd, is het een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Ontvang de nieuwste vacatures van Trigion City 360