Fit for Facilicom Fit for Facilicom

Fit for Facilicom

Leuk dat je onze stand hebt bezocht tijdens het Albeda Kick-Off Event in de Kuip. Pas jij bij Facilicom en past Facilicom bij jou? Ontdek nu alle mogelijkheden die Facilicom Group jou tijdens en na je studie kan bieden.

Welkom in de wereld van Facility Management

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met ruim 21.500 werknemers zijn wij één van de grootste facilitaire organisaties in Nederland. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de anderen het beste uit zichzelf en hun werk halen! Bij Facilicom Group zorgen we ook zo goed voor elkaar. Binnen ons familiebedrijf zorgen we ervoor dat jij je welkom voelt vanaf dag één en zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt. Waar je blij van wordt is tenslotte voor iedereen anders. Een plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien. Dat bieden we bij Facilicom Group. Als student kun je nu al bij ons aan de slag. Wij hebben vakantiewerk, bijbanen maar ook stages en traineeships. Doordat wij zoveel te bieden zit er altijd wel iets bij wat bij jou past.

Vragen of wil je sparren met een van onze collega’s?

Neem contact op met Lajla Latic, onze Campus Recruiter, door een mailtje te sturen naar llatic@facilicom.nl of een appje op 06- 57693382 of door je gegevens hier achter te laten.