Ga aan het werk in de bedrijfshoreca branche

Ga aan de slag bij Food&i

Ben jij de gedreven smaakmaker?

Gastheer en gastvrouw zijn is een vak. Je volgt er niet voor niets een opleiding voor. Maar het is belangrijk om ook de ruimte te krijgen voor gastvrijheid. Om mensen écht in de watten te leggen, met persoonlijke aandacht en een optimale service. Dat is het idee waarmee we Food&i zijn gestart. We zijn actief in de bedrijfscatering. Dit verzorgen wij voor verschillende bedrijven, overheidsinstellingen en nog veel meer. We zijn gestart omdat we die catering helemaal anders willen doen. Impact maken, daar staan we voor. Impact op gasten, en ook impact op de planeet. Medewerkers in bedrijfsrestaurants maken we bewust van gezonde voeding. Of we geven zelfs voedingsadviezen op maat. We denken ook na over catering die minder milieubelastend is. En we geven onze medewerkers de gelegenheid om uit te blinken. Bij ons sta jij centraal. Van ons krijg je alle kansen. En: gewoon tijdens kantooruren, dus je bent ’s avonds en in het weekend vrij. Leuker voor je privéleven toch? Bij Food&i kom je terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun eigen, unieke strepen maar wel allemaal met hetzelfde doel. Alles draait om duurzaamheid, beleving, eten & drinken. Met je mbo-diploma kun je bij Food&i heel veel kanten uit. Kijk maar naar onze vacatures.