Ga aan het werk binnen de beveiligingsbranche

Ga aan de slag bij Trigion

Help jij mee Nederland veiliger te maken?

Er is steeds meer te doen over veiligheid. Je leest het elke dag in de media. Daarom is beveiliger ook zo’n geweldig beroep. Jij bent degene die weet wat erbij komt kijken om het overal en altijd veilig te houden. Maar bij Trigion doen veel meer. Zoals het inzetten van slimme technologie om situaties te kunnen bewaken. Trigion is een van de grootste beveiligingsbedrijven in ons land. Je kunt het zo gek niet bedenken of je komt onze naam wel ergens tegen. We hebben grote, bekende opdrachtgevers. Bedrijven en scholen. Evenementen en overheidsgebouwen. Winkelcentra en opvangcentra. Maar ook mobiele surveillances, toezicht & handhaving, zorgen voor verkeersveiligheid en cyber security regelen wij voor verschillende opdrachtgevers. Wij weten wat nodig is om veiligheid te creëren.

Hoe doen wij dat?

We creëren bijvoorbeeld veiligheid door onveilige situaties een stap voor te zijn. Door een praatje met iemand te maken kun je al voorkomen dat iets uit de hand loopt. We zetten nieuwe technologieën in om het werk van beveiligers eenvoudiger en efficiënter te maken. Denk aan toegangscontrolesystemen, inbraakbeveiliging, brandveiligheid en Security Management Systeem.  We investeren in kennis, zodat we weten hoe mensen en mensenmassa’s zich gedragen. En ook data komt tegenwoordig aan ons vak te pas.

Wat heb je nodig om beveiliger te worden?

Het begint met gemotiveerd zijn. Beveiliger ben je voor de volle 100% en je gaat er dus ook helemaal voor. Je houdt van een uitdaging houdt, werkt graag met mensen en bent sportief, actief en flexibel. Voor jou geen 9 tot 5 baan, maar liever een baan waar elke dag anders is. Toegangscontrole, surveillancerondes, brandveiligheid; jij ziet jezelf wel rondlopen en de veiligheid van mens en materieel bewaken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, spreekt goed Nederlands, bent nieuwsgierig en leergierig.

Werken waar jij wilt

We kunnen nu nog niet zeggen waar je gaat werken. Onze beveiligers werken op heel verschillende plekken: luchthavens, industrieterreinen of een kantorencomplex, maar ook bij zorginstellingen, scholen of in winkelcentra. Ook de regionale brandwacht en onze centrale meldkamer behoort tot de mogelijkheden. Waar je precies terechtkomt bij Trigion, bepalen we samen aan de hand van jouw ambities, wensen, kwaliteiten en karakter. Mogelijkheden genoeg!

Werken in de beveiliging - Trigion - Facilicom

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Met je mbo-diploma kun je bij Trigion heel veel kanten uit. Kijk maar bij onze vacatures.