Ga aan het werk binnen de hospitality branche

Een kantoor, een universiteit of een overheidsinstelling kan nóg zo’n mooi gebouw hebben: het zijn mensen die het verschil maken.

Weet jij wat hospitality kan doen voor mensen?

Een kantoor, een universiteit of een overheidsinstelling kan nóg zo’n mooi gebouw hebben: het zijn mensen die het verschil maken. Mensen die je bij binnenkomst hartelijk begroeten. Die je bij het vertrek nog een prettige dag wensen. Of meteen even te hulp schieten als je een vraag hebt. Die ‘beleving’ creëren vinden we bij Embrace het mooiste wat er is. Werken bij Embrace is werken aan een bijzonder warm welkom voor iedereen! En beleving creëren, dat is wat we doen. Wij doen dat voor heel veel verschillende opdrachtgevers. Wij zijn het onmisbare visitekaartje van elke organisatie. Bij ons begint en eindigt de dag met een glimlach. Wij zijn een organisatie waar je je welkom voelt en waar je mag zijn wie je bent. Als jij de beste versie van jezelf kunt zijn, kunnen wij de beste in ons vak zijn. Bij Embrace werken wij met slimme receptietechnieken zoals ontvangstzuilen, tablets, meldingen direct op smartphones van bezoekers. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt groeien en daarom hebben wij hospitality trainingen en programma’s op maat. Wij bieden je een fijne werkplek die bij jou past, onze klanten zijn verschillende universiteiten of een hoofdkantoor van een groot bedrijf maar het kan ook een klein bedrijf zijn.

Geen dag hetzelfde

Als hospitalitymedewerker bij Embrace heb je verschillende taken. Je werk is geen dag hetzelfde. Je bent er niet alleen bij de begroeting en het vertrek, je bent ook een personal assistent, een wegwijzer, iemand aan wie gevraagd wordt en nog meer. Dat maakt het ook voor jou leuk werken. En omdat we zoveel opdrachtgevers hebben, werk je altijd bij jou in de buurt. Wij geven jou een warm welkom. Kom je kennismaken? Met je mbo-diploma kun je bij Embrace heel veel kanten uit. Kijk maar bij onze vacatures.