Ga aan het werk binnen de zorg en welzijn branche Ga aan het werk binnen de zorg en welzijn branche

Ga aan het werk binnen de zorg en welzijn branche

Ga aan de slag bij Incluzio

Hoe ga jij zorg en welzijn beter maken?

Een maatschappij waarin iedereen meetelt en meedoet. Jong en oud, met of zonder beperking. Dat is onze ambitie. Het gaat ons om mensen, of beter gezegd: het welzijn van mensen. Wij willen het verschil maken. Wil jij dat ook? Laten wij onszelf eerst voorstellen.

Wie zijn wij?

Onder de naam Incluzio kom je ons tegen in het sociale domein. Dat doen we lokaal, op verschillende plaatsen in Nederland. En dat doen we vooral op een vernieuwende manier. We zoeken veel meer de samenwerking tussen professionals in het veld. We nemen niet alle zorgen van mensen over, maar stimuleren hen om zelf dingen op te pakken. En we werken gericht in wijken en buurten, kleinschalig en persoonlijk.

En we doen meer

Met Axxicom Thuishulp en Cordaan Thuisdiensten zijn we actief in de hulp bij het huishouden. In tientallen gemeenten in Nederland helpen we mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. De ZorgCentrale leveren zorg op afstand. Op drukke momenten of buiten openingsstijden zijn zij een verlengstuk van verschillende zorgorganisaties met de bereikbaarheidsdiensten. Met virtuele thuiszorg en e-health maken zij gebruik van slimme technologische en digitale mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil jij het verschil maken? Zie je jezelf aan de slag gaan bij Incluzio? Met je mbo-diploma kun je bij heel veel kanten uit. Kijk maar bij onze vacatures.