Werken bij Incluzio Uitvoering Zuid Werken bij Incluzio Uitvoering Zuid

Werken bij Incluzio Uitvoering Zuid

Incluzio Uitvoering Zuid brengt inwoners, gemeente, wijkteams, lokale bedrijven en betrokken partijen bij elkaar met als doel om kwetsbare inwoners het gevoel te geven dat zij ergens bij horen en participeren binnen de samenleving. Wil jij meebouwen onze ‘nieuwe samenleving’? Bekijk dan onze vacatures.

Over Incluzio Uitvoering Zuid

Werken aan een samenleving waarin men met zelfvertrouwen eigen keuzes maakt.

 

Vind jij het fijn om mensen te helpen die problemen hebben? Bijvoorbeeld met hun financiën, geestelijk in de knoei zitten, verslaafd zijn, problemen hebben in hun gezinssituatie en zich eenzaam voelen. Jij kunt bij ons het verschil komen maken en deze mensen specialistische hulp bieden!

Kom jij werken bij Incluzio Uitvoering Zuid, dan ga je inwoners, gemeente, wijkteams, lokale bedrijven en betrokken partijen bij elkaar brengen met als doel om kwetsbare inwoners het gevoel te geven dat zij ergens bij horen en participeren binnen de samenleving. 

Altijd in de buurt 

Samen vooruit

Jij en ik; samen vooruit. Onze professionals zijn in staat om bruggen te slaan tussen de diverse leefgebieden van inwoners. Op deze manier kunnen we beoordelen wat er écht nodig is om eenieder het gevoel te geven dat hij meetelt in de samenleving. Zorgintegratie, dienstverlening en het sociale domein; er wordt zowel rekening gehouden met het zelfbeeld van onze cliënten én het totaalbeeld van (wettelijke) regelingen.

Onze missie

Onze aanpak

We bundelen onze pijlers met de bijbehorende geldstromen en maken daar gericht en efficiënt gebruik van. Zo verlenen we de beste zorg en ondersteuning op strategische wijze. Door onze hands-on aanpak, denken en werken we buiten de soms geëffende paden om en krijgen inwoners zicht op een toekomst die perspectief biedt. Inwoners dragen bij aan een sterkere, socialere buurt en bieden wij ondersteuning aan talloze vrijwilligersorganisaties en andere partners.

Maatwerk telt

Diversiteit

De diversiteit aan problematieken van onze cliënten vraagt om een generalistische en specialistische aanpak. Daarom hebben onze begeleiders specifieke kennis en ervaring opgedaan binnen onder andere gehandicapten-, autisme-, verslavings-, dementie-, psychiatrische- en forensische zorg en begeleid wonen. Door dit breed scala aan kennis en ervaring zijn we breed inzetbaar voor de diversiteit aan hulpvragen van de cliënt. In onze begeleiding gaan we uit van maatwerk wat inhoudt dat we per cliënt bekijken wat het hoogst haalbare niveau van zelfredzaamheid is.

Kun jij helpen onze hulpverlening te verbeteren? Bekijk dan onze vacatures.

Kom je bij ons werken?

Waar anderen stoppen, gaan wij door. We hebben een lange adem, denken en handelen ‘out of the box’ en zetten alles op alles om cliënten te helpen aan een mooie toekomst. Met onze expertise en loyaliteit kunnen we onszelf bestempelen als betrouwbare partner in het dynamische speelveld van ambulante begeleiding en welzijn. Wil jij meewerken om alles op alles te zetten om onze cliënten te helpen aan een mooie toekomst? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Bekijk de vacatures bij Incluzio Uitvoering

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg