Werken bij Incluzio Uitvoering Zuid

Incluzio Uitvoering Zuid brengt inwoners, gemeente, wijkteams, lokale bedrijven en betrokken partijen bij elkaar met als doel om kwetsbare inwoners het gevoel te geven dat zij ergens bij horen en participeren binnen de samenleving. Wil jij meebouwen onze ‘nieuwe samenleving’? Bekijk dan onze vacatures.

Over Incluzio Uitvoering Zuid

Incluzio Uitvoering Zuid werkt aan een samenleving waarin men met zelfvertrouwen eigen keuzes maakt.


We brengen inwoners, gemeente, wijkteams, lokale bedrijven en betrokken partijen bij elkaar met als doel om kwetsbare inwoners het gevoel te geven dat zij ergens bij horen en participeren binnen de samenleving. 

Incluzio Uitvoering is er voor mensen die problemen hebben met hun financiën, geestelijk in de knoei zitten, verslaafd zijn, problemen hebben in hun gezinssituatie en zich eenzaam voelen. Redenen genoeg waarom iemand het helemaal niet meer ziet zitten. En vaak gaat het niet om één probleem, maar spelen er meerdere problemen tegelijkertijd. Al jaren, zonder dat er ooit een oplossing voor is gevonden. In die situaties komt het aan op onze specialistische hulp. 

Wat we anders doen, is dat we tegelijkertijd meerdere problemen aanpakken. Dit doen wij met professionele medewerkers. Wat voor ons het belangrijkste is en altijd centraal staat zijn de bewoners. Met maatwerk, enthousiasme en een soms onorthodoxe aanpak werken wij aan een positieve draai in het leven van onze cliënten. Als protocollen en regels niet werken, vinden wij een passende oplossing. Wij onderscheiden ons door weinig uitsluitingscriteria, wat betekent dat we alle begeleidingsvraagstukken oppakken. Dit zorgt ervoor dat onze medewerker variërende werkzaamheden hebben in de begeleiding die zij bieden. Voor elke cliënt bekijken wij wat het hoogst haalbare niveau van zelfredzaamheid is. 

  • Incluzio Uitvoering Zuid biedt begeleiding op het gebied van wonen, zorg, financiën, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding in de provincies Noord-Brabant en Limburg, in bijna alle Noord Brabantse gemeenten en in de gehele provincie Limburg. Het gaat om ondersteuning van (jong)volwassenen met multi-problematiek.

In de praktijk zorgen we samen met onze klanten voor de ondersteuning die nodig is en past bij hun persoonlijke situatie. Want samen kunnen we zoveel meer!

Wil jij samen met ons werken aan een samenleving  waarin iedereen meetelt? Bekijk dan onze vacatures.

Altijd in de buurt 

Samen vooruit

Jij en ik; samen vooruit. Onze professionals zijn in staat om bruggen te slaan tussen de diverse leefgebieden van inwoners. Op deze manier kunnen we beoordelen wat er écht nodig is om eenieder het gevoel te geven dat hij meetelt in de samenleving. Zorgintegratie, dienstverlening en het sociale domein; er wordt zowel rekening gehouden met het zelfbeeld van onze cliënten én het totaalbeeld van (wettelijke) regelingen.

Onze missie

Onze aanpak

We bundelen onze pijlers met de bijbehorende geldstromen en maken daar gericht en efficiënt gebruik van. Zo verlenen we de beste zorg en ondersteuning op strategische wijze. Door onze hands-on aanpak, denken en werken we buiten de soms geëffende paden om en krijgen inwoners zicht op een toekomst die perspectief biedt. Inwoners dragen bij aan een sterkere, socialere buurt en bieden wij ondersteuning aan talloze vrijwilligersorganisaties en andere partners.

Maatwerk telt

Diversiteit

De diversiteit aan problematieken van onze cliënten vraagt om een generalistische en specialistische aanpak. Daarom hebben onze begeleiders specifieke kennis en ervaring opgedaan binnen onder andere gehandicapten-, autisme-, verslavings-, dementie-, psychiatrische- en forensische zorg en begeleid wonen. Door dit breed scala aan kennis en ervaring zijn we breed inzetbaar voor de diversiteit aan hulpvragen van de cliënt. In onze begeleiding gaan we uit van maatwerk wat inhoudt dat we per cliënt bekijken wat het hoogst haalbare niveau van zelfredzaamheid is.

Geloof jij in de kracht van samen kunnen we zoveel meer? Bekijk dan snel onze vacatures

Onderdeel van Incluzio

Incluzio is onderdeel van een groot facilitair familiebedrijf. Dit heeft vele voordelen. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor onze klanten en de buurten waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Solliciteer nu

Kun jij helpen onze hulpverlening te verbeteren? Bekijk dan onze vacatures.

Kom je bij ons werken?

Waar anderen stoppen, gaan wij door. We hebben een lange adem, denken en handelen ‘out of the box’ en zetten alles op alles om cliënten te helpen aan een mooie toekomst. Met onze expertise en loyaliteit kunnen we onszelf bestempelen als betrouwbare partner in het dynamische speelveld van ambulante begeleiding en welzijn. Wil jij meewerken om alles op alles te zetten om onze cliënten te helpen aan een mooie toekomst? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Bekijk de vacatures bij Incluzio Uitvoering

Ontvang de nieuwste vacatures in de zorg