Het werkgeluk van Najat Soussi

Medewerkers met  ambitie krijgen binnen Facilicom volop mogelijkheden om door te groeien of intern van functie te wisselen. Najat groeide in haar jaren bij Gom door naar Rayonleidster en vertelt over haar werkgeluk.

Gepubliceerd op: 6 juli 2022

De mogelijkheid om door te groeien 

Binnen Gom werken zo'n 8.500 schoonmaakcollega's die zich allemaal hard maken voor het creëren van een schone werkomgeving. Naast dat ze het werkgeluk van klanten hiermee vergroten, vinden we het ook belangrijk dat zij zelf ook goed op hun plek zitten en écht plezier hebben in hun werk. 

Najat medewerker van het jaar

“Op 1 maart 2011 begon ik als schoonmaakmedewerker bij Gom ZorgSupport. Mijn eerste locatie was de vestiging van zorgorganisatie Beweging 3.0 in Leusden. Daar heb ik twee jaar met veel plezier gewerkt, totdat de locatie werd overgenomen". Ik wilde graag bij Gom blijven werken, heb daarom de keuze gemaakt om te starten in Hilversum bij De Boomberg, een van de negen locaties van Hilverzorg. Ik heb er een leuke tijd gehad en ik werd door Gom ZorgSupport zelfs gekozen tot Medewerker van het Jaar 2015. 

"De ouderenzorg trekt mij en ik heb altijd de ambitie gehad om daarin verder te gaan. Ik had alleen niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren."

Groeien tot rayonleidster

In maart 2015, dus precies vier jaar nadat ik bij Gom ZorgSupport begon, werd ik junior rayonleidster en weer een jaar later, afgelopen maart, werd ik rayonleidster. Samen met een collega ben ik nu verantwoordelijk voor de regio Utrecht, met opdrachtgevers als Careyn, Saltro en ZorgSpectrum.

Bekijk de vacatures