Studenten 

Studenten 

Tijdens je studententijd is Facilicom er ook voor jou. Wij bieden aan alle studenten - van mbo tot wo - stages, bijbanen, vakantiewerk, traineeships, bbl trajecten en meer.

Welkom in de wereld van Facility Management

Bij Facilicom Group kun je duurzaam carrière maken en een bijdrage leveren om Nederland een beetje mooier te maken. Wij zijn één van de grootste facilitaire organisaties in Nederland en een echt familiebedrijf. Onder de vlag van Facilicom Group vallen de merken Gom, Trigion, Food&I, Embrace, Breijer, Facilicom Solutions en Incluzio en elke divisie levert hun eigen bijdrage aan een duurzame en sociale leefomgeving. Samen met onze ruim 26.000 collega’s maken wij elke dag Nederland en België een beetje mooier.

Welkom bij Facilicom Group

In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de anderen het beste uit zichzelf en hun werk halen! Bij Facilicom Group zorgen we ook zo goed voor elkaar. Binnen ons familiebedrijf zorgen we ervoor dat jij je welkom voelt vanaf dag één en zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt. Waar je blij van wordt is tenslotte voor iedereen anders. Een plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien. Dat bieden we bij Facilicom Group. Als student kun je nu al bij ons aan de slag. Wij hebben vakantiewerk, bijbanen maar ook stages en traineeships. Doordat wij zoveel te bieden zit er altijd wel iets bij wat bij jou past.

Wat is jouw ambitie?

Is het jouw ambitie om verschil te maken en waarde toe te voegen binnen een bedrijf? Ben je nieuwsgierig wat wij bij Facilicom Group allemaal doen? Dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen. Stuur een mail naar jouwtoekomst@facilicom.nl met daarin jouw naam, telefoonnummer en vertel ons welke opleiding je volgt. De kans is heel groot dat jij binnenkort op het hoofdkantoor of één van onze andere kantoren kennis kan maken met misschien wel jouw toekomstige collega’s.

Wil je nu al bij ons werken?

Als student ben je bij ons van harte welkom. Wij bieden aan alle studenten - van mbo tot wo - stages, bijbanen, vakantiewerk, traineeships, bbl trajecten en meer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die wij jou op dit moment kunnen aanbieden. Zit er niets passends voor je bij? Stuur een mail met je c.v. en wensen naar jouwtoekomst@facilicom.nl, dan helpen wij je verder met het vinden van een plek binnen Facilicom Group!

Ontdek de mogelijkheden voor studenten