Hoe is het om te werken als Objectleider

Joep vertelt over zijn ervaring als Objectleider bij Gom.

Gepubliceerd op: 14 augustus 2024

Van schoonmaakster tot rayonleider: het inspirerende succesverhaal van Chadia bij Gom

Wie had gedacht dat een bijbaantje als schoonmaakster zou leiden tot een succesvolle carrière bij Gom? Voor Chadia is het werkelijkheid geworden. Ze begon haar avontuur bij Gom in 2003 als schoonmaakster en heeft zich dankzij haar motivatie en de kansen die ze kreeg bij Gom ontwikkeld tot een succesvolle rayonleider.

Van bijbaan tot fulltime baan

Chadia vertelt: "Sinds 2003 werk ik bij Gom. Tijdens mijn studie had ik een bijbaan als schoonmaakster op de school waar ik zelf student was. Ideaal, voordat mijn lessen begonnen ging ik twee uurtjes aan de slag als schoonmaakster. Door wat veranderingen in mijn privéleven heb ik uiteindelijk besloten om bij Gom te blijven en niet verder te gaan studeren."

Chadia begon als fulltime schoonmaakster en werkte steeds meer uren. Al snel kreeg ze de niet-officiële rol van voorvrouw. "Gelukkig krijg ik bij Gom de ruimte om mijzelf te zijn en alles te kunnen zeggen. Zo kreeg ik ook de ruimte om aan te geven dat ik meer wilde en dat mijn niet-officiële rol mij erg beviel. Zo ben ik in de rol als meewerkend voorvrouw terecht gekomen. In die rol was ik het aanspreekpunt voor mijn klanten, maakte ik werkschema’s en sprong ik bij met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden."

Doorgroeien naar objectleider

Chadia's ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen paste goed bij de mogelijkheden die Gom biedt. Tijdens een werkoverleg gaf ze aan klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Ze solliciteerde intern naar de functie van binnen Gom Onderwijs.

Als was Chadia verantwoordelijk voor de operationele dienstverlening van twee verschillende locaties. Ze gaf leiding aan het team schoonmaakmedewerkers, maakte personeelsplanningen, gaf werkinstructies en had een coachende rol. Daarnaast bewaakte ze de kwaliteit van de schoonmaak en bestelde ze de benodigde materialen en middelen. Een uitdagende rol die ze geweldig vond.

Rayonleider met toekomstperspectief

Chadia greep de kans aan om een deel van de taken van een klantmanager over te nemen op één van haar locaties. Hierdoor kon ze doorgroeien naar de functie van rayonleider, een rol die ze nu al drie jaar met veel plezier vervult.

"Ik kan wel zeggen dat ik mijzelf heel erg thuis voel binnen Gom. Ik kan alles aangeven, er wordt naar mij geluisterd en ik word gestimuleerd om mijzelf te blijven ontwikkelen."

Gom biedt volop trainingsmogelijkheden. Zo volgde Chadia de training direct leidinggevende om zich verder te ontwikkelen. En haar ambities reiken nog verder: ze heeft nu de mogelijkheid gekregen om de opleiding tot controleur te volgen.

Chadia is Gom dankbaar voor alle kansen die ze heeft gekregen en is vastberaden om nog verder te groeien binnen het bedrijf. Voor haar is Gom niet alleen een werkplek, maar ook een plek waar ze kan leren, groeien en zichzelf kan blijven ontwikkelen.