Hoe is het om te werken als Rayonleider bij Gom?

Marisca Mohamad vertelt over haar ervaring als Rayonleider bij Gom. 

Gepubliceerd op: 19 oktober 2023

Marisca is ooit begonnen bij Gom als schoonmaakster, maar na een paar jaar elders te hebben gewerkt, is ze nu weer terug. En hoe! Ze begon als voorvrouw en heeft zich opgewerkt tot rayonleidster. Marisca vertelt haar verhaal en over haar ervaringen bij Gom.

“Het belang van toewijding en plezier in werk: Marisca's sleutel tot succes”

"Ik heb ook wel een beetje geluk gehad dat mijn leidinggevende zag dat ik meer kon toen ik weer bij Gom ging werken als voorvrouw," vertelt Marisca. "Natuurlijk heb ik daar zelf ook voor gezorgd door altijd goed werk te leveren en met plezier mijn taken uit te voeren. Dat is heel belangrijk." De afwisseling en verantwoordelijkheid als rayonleidster. Als rayonleidster vervult Marisca een veelzijdige rol. “Elke werkdag is anders en ik geniet van de afwisseling. Ik heb de verantwoordelijkheid over een team van 35 medewerkers die op verschillende locaties werken voor diverse klanten. Sommige medewerkers werken 's ochtends vroeg, terwijl anderen juist in de avonduren actief zijn. Vanuit Gom krijg ik de vrijheid om mijn eigen planning hierop aan te passen en kan ik mijn uren flexibel in delen”.

"Het is belangrijk voor mij om alle medewerkers de juiste aandacht te geven," benadrukt Marisca. "Ik sta altijd klaar voor hen en vraag oprecht hoe het met ze gaat. Ik maak graag even een praatje met ze. Communicatie is voor mij van groot belang en ik geef mijn team hetzelfde respect en interesse waar ik zelf behoefte aan heb. Je moet gehoord worden, dat vind ik ontzettend belangrijk."

“De transformatie van schoonmakers: van onzichtbaar naar gewaardeerde collega's"

In mijn rol heb ik niet alleen contact met mijn teamleden maar heb ik ook regelmatig afspraken met de klanten. Tijdens deze gesprekken nemen we allerlei zaken door en bespreken we eventuele verbeterpunten. Wat ik vooral mooi vind om te zien, is wanneer de schoonmakers in mijn team als volwaardige collega's worden gezien bij de klanten. Als zij gezien en gewaardeerd worden. Dat geeft mij zo enorm trots gevoel. Vroeger werden we buiten kantooruren ingezet en waren we onzichtbaar. Gelukkig zijn die tijden veranderd."

“Ik geniet nog steeds elke dag van mijn werk als rayonleidster”

"Ik werk graag met mensen," zegt Marisca glimlachend. "Niemand is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Ik geniet nog steeds elke dag van mijn werk. Als rayonleidster vind ik het leuk om mijn team te kunnen ondersteunen waar nodig. Mijn teamleden zijn allemaal verschillend, maar dat maakt mij niets uit. Ik wil er zijn om hen te ondersteunen. Als iemand bijvoorbeeld behoefte heeft aan een dweilmachine, regel ik dat voor ze. Ook als er klachten zijn waar wij een oplossing voor kunnen bieden, dan zorg ik daarvoor. Ik sta altijd klaar voor mijn team. Vanwege het grote gebied waarin mijn team werkzaam zijn, breng ik veel tijd door in mijn auto. Ik vind dat ideaal om telefoongesprekken te voeren. Zo benut ik mijn tijd efficiënt."

"Van schoonmaakster tot rayonleidster: hoe Gom Marisca hielp groeien!"

“Voor mij is Gom het fijnste schoonmaakbedrijf waar ik ooit heeft gewerkt. Ik heb ook voor andere bedrijven gewerkt maar Gom past gewoon het beste bij mij.  Ik waardeer de korte lijntjes en de mogelijkheden op het gebied van opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Als er iets geregeld moet worden, dan gebeurt het. Gom zorgt ervoor dat je kunt blijven groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen," legt Marisca uit. "Kijk maar naar mij! Ik ben doorgegroeid van schoonmaakster tot rayonleidster dankzij de mogelijkheden die Gom mij bood."

Bekijk de vacatures