Opleiding tot BOA in domein 1

Ben je klaar voor een gevarieerde baan in de buitenlucht, waarvoor je stevig in je schoenen moet staan en waarmee je zichtbaar een bijdrage levert aan de veiligheid en leefbaarheid in Nederland? Dan stomen we jou, op onze kosten, in 10 weken klaar tot buitengewoon opsporingsambtenaar. We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij een gemeente in de omgeving van Amsterdam.

Gepubliceerd op: 20 maart 2023

Wat staat mij te wachten?

Veel mensen willen zich laten (om)scholen tot buitengewoon opsporingsambtenaar, maar weten niet wat hen te wachten staat. Daarom schreven we een artikel waarin we je vertellen hoe de opleiding er uitziet, wat je moet weten voordat je start en hoe je jezelf zo goed als mogelijk kunt voorbereiden op het examen. Daarnaast geven we je antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Dat doen we samen met onze trainer Arno en Carol, een van onze deelneemsters aan de BOA-opleiding. Wil je meer weten over jezelf laten omscholen tot BOA lees dan dit artikel.

George over zijn nieuwe uitdaging als Buitengewoon opsporingsambtenaar

George was militair, maar koos ervoor om buitengewoon opsporingsambtenaar te worden. Waarom hij daarvoor koos en wat de leuke (en minder leuke) aspecten zijn van het vak, dat vertelt hij in de video onder aan de pagina. 

De kans om jezelf te blijven ontwikkelen

Je krijgt de kans om jezelf te laten zien, in prachtige gemeenten door heel Nederland. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Wanneer je flexibiliteit toont kun je met aanvullende opleidingen, zoals een EHBO-basiscursus of cursus agressiebeheersing, ver komen.

Het sollicitatieproces:

  • Stap 1:

Een recruiter neemt telefonisch contact met jou op om samen met jou je sollicitatie en motivatie door te nemen.

  • Stap 2:

Je ontvangt een uitnodiging voor onze selectiedag die wekelijks plaatsvindt op de donderdag.

  • Stap 3:

Je legt een assessment af en daarna volgt er een sollicitatiegesprek met een Recruiter en Projectmanager.

  • Stap 4:

Je ontvangt een uitnodiging en opleidingsplanning voor de boa-opleiding in Amsterdam.

  • Stap 5:

Je tekent een studieovereenkomst en een oproepcontract zodat je naast je opleiding eventueel ook ingezet kan worden als toezichthouder. Dit voor het opdoen van ervaring en uitbetaling van de gewerkte uren.

Direct werken in de handhaving?

Ben je communicatief vaardig en oplossingsgericht, beschik je over een goede conditie en ben je enthousiast geworden over een baan in de handhaving? Klik dan op de button hieronder, bekijk de vacature en solliciteer!

Bekijk de vacatures